Retespajta es Apartmanhaz, Neszmely Rétespajta és Apartmanház apartmnent

2544 Neszmely, Fő út 53-55 Térkép
Szálláshely +36 34 550-034 | Utazzitthon nyitás H-P: 9:00-től
Back to Neszmely accommodation

Introducing Retespajta es Apartmanhaz, selected premium accommodation Neszmely

The Danube, at the foot of the Gerecse Mountains fabulous, farmhouse-style apartments and rooms lined up, which welcomed its first guests with summer 2015! Quotation old times, when they meet today-s expectations of accommodation offers comfort for those who are hiding in the noisy, hectic world need relaxation and actively spend a few days in a real rural setting.

Bővebben

Kiemelt csomag ajánlatok - Retespajta es Apartmanhaz

 • Minden foglalást és ajánatkérést a szálláshely igazol vissza közvetlenül!
 • Tudjon meg többet az UtazzItthon.hu törzsvendég programról! »
Arrival
Stay
Departure
Adults
Children
Sum
 • 1 person
Egyedi ajánlatkérés
Retespajta es Apartmanhaz
Lehetőség szerinti elhelyezés

Legjobb ajánlat

Köszönjük!

Kedves !

Köszönjük érdeklődését! Megkezdjük kérése feldolgozását. Hamarosan tájékoztatjuk Önt a lehetõségekrõl és küldjük ajánlatunkat.
Több esetben előfordul, hogy levelünk a promóciós mappába kerül, kérjük ellenőrizze ezt a mappát amennyiben ajánlatunk nem érkezik meg!
Érdeklõdése nem minõsül foglalásnak!

Iktatási azonosító:

Köszönettel és üdvözlettel:
Értékesítés

Köszönjük!

Kedves !

Köszönjük érdeklõdését! Megkezdjük kérése feldolgozását. Hamarosan tájékoztatjuk Önt a lehetõségekrõl és küldjük ajánlatunkat.
Több esetben előfordul, hogy levelünk a promóciós mappába kerül, kérjük ellenőrizze ezt a mappát amennyiben ajánlatunk nem érkezik meg!
Érdeklõdése nem minõsül foglalásnak!

Iktatási azonosító:

Köszönettel és üdvözlettel:
Értékesítés

Köszönjük!

Kedves !

Köszönjük foglalását! Megkezdjük kérése feldolgozását. Hamarosan tájékoztatjuk Önt.
Több esetben előfordul, hogy levelünk a promóciós mappába kerül, kérjük ellenőrizze ezt a mappát amennyiben ajánlatunk nem érkezik meg!
Iktatási azonosító:

Köszönettel és üdvözlettel:
Értékesítés

Melyik naptól a legolcsóbb az ár?
Rétespajta és Apartmanház szállásdíj-kalkulátora pirossal jelölt napokon a megadott tartózkodással nem érkezhet
Rooms tartalom megjelenítése

Standard Double Room for 1 Person

1 person In accommodation 1 room availble.
Nem található szoba leírás.

 • Ágyak - Antiallergic bedding
 • Szoba - It s just no smoking

Standard Double Room

2 person ( +1 availble for person, 1 on extra bed or 1 baby-cot ) In accommodation 4 room availble.
Az egyik főépület emeletén helyezkednek el 2 - ágyas szobáink. 2 szobánként 1 közös fürdőszobával és toalettel felszereltek, közös mini-konyhával rendelkeznek.

 • Ágyak - Antiallergic bedding
 • Szoba - It s just no smoking

Apartment for 10 persons

10 person In accommodation 8 room availble.
Létesítményünk összes apartmanja külön bejárattal rendelkezik, 2 szintesek (alsó szint és emelet), külön fürdőszoba egységgel és toalettel felszereltek. Összes kapacitása 10 fő / apartman, melynek megosztása: alsó szinten 2 db emeletes ágy (4 fő), az emeleten 2 db emeletes ágy és 2 db szimpla ágy (6 fő).

 • Ágyak - Antiallergic bedding
 • Beds - Single Beds
 • Beds - upstairs
 • Szoba - It s just no smoking
Services tartalom elrejtése

Retespajta es Apartmanhaz services

 • Organization of programs
 • Guarded court parking
 • Guarded parking
 • Bus parking

Baby and children services

 • Cots
 • Swaddle
 • Crib high chair

Sport and activity services

Egész és félnapos programkínálatunk Kemencés rétes, vagy kemencés lángos (langalló), vagy kifli készítés A program során a gyerekek belekóstolnak a kemencés ételek elkészítésének rejtelmeibe a gyúrástól kezdve a nyújtáson keresztül a sütésig. Az előkészületek után minden gyermek elkészíti a saját étel kreációját. Érdeklődés esetén a kemence fűtésében is segíthetnek! Kemencés pizza készítése A program során a gyerekek begyúrják a pizza tésztáját és elkészítik saját pizza szószukat. Miközben kel a tészta megismerkednek a konyha- és fűszerkertben lévő fűszerek, zöldségek formájával, ízével, illatával, hasznosítási lehetőségeivel. Ezt követően mindenki elkészíti és megsüti saját pizzáját. A kis séfek ebédre elfogyasztják saját ételüket. Vajköpülés, túró készítés A program alkalmával a gyerekek vajat köpülnek, melyet a program végén kemencében sült kenyérrel meg is kóstolnak. A nap folyamán megismerik a sajt és tejföl készítés folyamatát is, valamint megtekinthetik a tejfeldolgozás során használt régi berendezéseket. Csigacsavarás és leves-főzés A program alkalmával a gyermekek elkészíthetik saját levesbetétjüket hagyományos módon. Az elkészített csigatésztát a gyermekek hazavihetik. Közösen főzik saját gazdag levesüket chefünk útmutatásai szerint, amit egy játékos versengés követ: vakon, vagy kanál alakú fakanállal kell kísérletet tenniük leves evésre (tolerancia teszt – korlátozott képességgel rendelkező embertársaink mindennapi nehézségeinek megismerése céljából). További szabadon választható programok: v  Neszmélyi virtuskodás a Pajtában és a Duna parton, és további játékos versengések paraszti eszközökkel: Toldi próba, Kinizsi próba                    v  Kerékpáros ügyességi gyakorlatok saját kerékpárral, amennyiben kerékpárral érkeznek             v  Ping-pong asztal bérlése                                                       Várhegy, várrom – túra a természetben: Adrenalin túra! Bevállalná? Meredek domboldal, kaptatós rész, csúszás-mászás, kapaszkodás. A látvány, ami fogadja a  v  látogatókat  a hegytetőn, az lenyűgöző! A Duna látványa, a szigetek, a „túloldal” és az érintetlen természet                                                      v  Nagymama konyhája – Lekvár-főzés, vagy befőtt eltevés, vagy savanyúság készítés. Hagyományos eltevés fortélyainak, eszközeinek és hagyományainak megismerése. Ahogy nagyanyáink készítették! Az elkészített munkákat kis befőttes üvegekben a vendégek hazavihetik                                                                   Fakultatív programok Neszmélyen: v  Gőzhajók látogatása –A vendégek a Duna parton átsétálhatnak a Hajóskanzenbe, ahol megnézhetik a régi gőzős hajókat, melyekre fel is szállhatnak és megtekinthetik a hajón lévő kiállításokat.  v  Csokonai Lilla emlékszoba és sírhely. v  Dunaalmási lovarda  v  Neszmély látnivalóinak és környékének megtekintése. v  Méricske – mérési - és mérleg gyűjtemény Neszmélyen

Restaurant services

 • half board
 • Full board
 • Morning
 • wine Dinner
Other information tartalom elrejtése

Other information

A létesítmény foglaltságától függően lehetőség van a szobák korábban történő elfoglalására, illetve a későbbi kijelentkezésre díj ellenében. A szállásdíjak nem tartalmazzák a büféreggelit, mely külön rendelhető díj ellenében. Igény esetén biztosítani tudjuk a teljes ellátást és félpanziót is.

Tourism tax

Tourism tax payable above age 18, rate: 350 Ft/person/night

Discount of children

 • 0 - 3 amonge ages 100 % discount
 • 4 - 7 amonge ages 70 % discount
 • 8 - 14 amonge ages 30 % discount

Parking options

Létesítményünk 14 férőhelyes belső parkolóval rendelkezik, melyet térítésmentesen biztosítunk, illetve további parkolási lehetőség áll a vendég rendelkezésére a létesítmény közvetlen közelében. Parkolási lehetőséget biztosítunk igény esetén autóbusz számára is.

How to reach

Nagyobb városok távolsága Neszmélytől Tata: 12 km Komárom: 18 km Esztergom: 34 km Győr: 59 km Budapest: 82 km Pozsony/Bratislava: 142 km Bécs/Wien: 197 km Autópályától való távolság (M1, Tata/Környe lejárótól) 17 km.

Retespajta es Apartmanhaz accepted payments

SZÉP card: A Retespajta es Apartmanhaz Szép OTP kártya accapted A Retespajta es Apartmanhaz Szép MKB kártya accapted A Retespajta es Apartmanhaz Szép K&H kártya accapted
Bankcards: Visa Mastercard Maestro

Cancellation and payment therems -  Rétespajta és Apartmanház Neszmély

Retespajta es Apartmanhaz Payment therem
Pontos tájékoztatást a fizetési és lemondási kötelezettségekről az időszak / csomag kiválasztása után tudunk adni.
Sights arround (30 km)
Éden Camping Neszmely 0.7 km fare
Zöld Kakas Restaurant Neszmely 0.8 km fare
Hajóskanzen Neszmely Museum 0.8 km fare
sights Neszmely and surrounding »
events Neszmely and surrounding (30 km)
Basement Festival 2019 Komarom 19.1 km fare 2019-07-18 - 2019-07-18
Lábatlan Blues Festival Labatlan 13.1 km fare 2019-07-19 - 2019-07-19
Kárpát-medencei tábor a Háló és a T72 szervezésében Tata 7.7 km fare 2019-07-28 - 2019-07-28
Neszmely and surrounding actual event »
homokóra
We appreciate your patience!

About our site

700+ hotels, you can choose from 1000+ and 7000+ event are attractions that are continually updated. The hotels, motels and other accommodations best offers, promotions can find here. No booking fees!
A szállodák, panziók, egyéb szálláshelyek legjobb ajánlatait, akcióit találja meg nálunk. Nincs foglalási díj!
Green events Kupon akciók
Konferencia ajánlatkérés
Ajándékutalvány rendelés

Közösségi kapcsolat

Newsletter

Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Elfogadom az Adatkezelési feltételeket