Tropicarium, Budapest

Állatkert a bevásárlóközpontban 11 méteres látványalagútból tekinthető meg a karnyújtásnyira elúszó 8 hatalmas cápa. A simogatható ráják, szabadon repkedő egzotikus madarak, a trópusi esőben lustán nyújtózó aligátorok, izgalmas hüllők, és a világ minden tájáról érkezett színpompás édes- és sósvízi halak ezrei lenyűgözik a látogatókat. A hírhedt piranják, a rejtőzködő murénák, a mérges sziklahalak, a cápatojásokban felsejlő kis cápák, a mindig játékos bohóchalak, a mókás kertész angolnák és sünhalak akváriumai külön is érdekesek. Fürgén ugrándoznak a nálunk élő kistestű majmocskák, a fehérarcú-, fehérfülű- és törpe selyemmajmok, de rajtuk kívül megtekinthetők a vicces liszt majmocskák és a vörös sörényes oroszlán majom pár is. A sárkányokra hasonlító leguánok, a színes kígyók, az apró nyílméreg békák és a különleges pókok, skorpiók látványa nem mindennapi élményt biztosít. Csütörtökönként 3 órakor látványos, víz alatt történő cápaetetést izgulhatnak végig a hozzánk érkezők! A Tropicarium egy különleges állatkert, érdekes színfolt Budapest nevezetességei között, mely immár tizenegyedik éve az év minden napján várja a nem mindennapi élményre vágyókat. A Tropicarium fő látványossága a 5 félelmetesnek tűnő hatalmas cápa, akik egy 11 méteres látványalagútból karnyújtásnyira úsznak el a látogatóktól. Ezen kívül simogatható ráják, lustán elnyúló aligátorok, szabadon repkedő madarak, játékos majom családok, egzotikus hüllők, kétéltűek, rovarok és színpompás édes- és sósvízi halak ezrei láthatók karnyújtásnyira a látogatóktól a világ minden tájáról. Csütörtökönként 3 órakor víz alatti cápaetetésnek lehetnek tanúi az érdeklődők, amikor is állatgondozó búvárjaink kezéből esznek a tengerek csúcsragadozói.

Zoo at the mall ... 11-meter-long tunnel can be viewed from the fingertips huge shark swims eight. The stroked rays, free-flying exotic birds, tropical rain alligators lazily stretching, exciting reptiles and all over the world, thousands of colorful freshwater and saltwater fish fascinate the visitors. The notorious piranhas, moray hiding, the "poison" of rock fish, shark eggs abandons small sharks, the players always clown fish, eels gardeners fun and interesting aquarium sünhalak separately. Nimbly leaping to live our small monkeys, the fehérarcú-, pygmy marmosets and fehérfülű-, but besides them visible flour funny monkeys and red-maned lion tamarin pair. The dragons-like iguanas, colorful snakes, poison dart frogs, small and exquisite spiders, scorpions sight provides an extraordinary experience. Thursdays 3 pm spectacular underwater with sharks get fed izgulhatnak us through the arrivals!

More information » Accommodation and deals Tropicarium in the near, Budapest (city)

Ticket: Adults: 2.500 HUF / person
Children: 1.800.- HUF / person
Group Adults: 2.100.- HUF / person
Group child: 1.600.- HUF / person
Nyitvatartás:
( 01.01. - 12.31. )
Mon-Sun: 10am-8pm, closed: 24th, 25th, 31st Decemer & 1st Januar
Frissítve: 2017. March 13.
E-mail cím: info@tropicarium.hu
Telefonszám: +3614243053
Lépjen kapcsolatba a szervezővel / szolgáltatóval
Hibajelentés / üzenetét elküldtük a szolgáltatónak.
Szerkesztési igényét elküldtük, hamarosan jelentkezünk.
A weboldal tartalmát a következő email cím kezelheti: info@tropicarium.hu Belépés a szerkesztő felülethez »

Amennyiben Ön az adatok szolgáltatója de még nincs jogosultsága a belépéshez, kérem küdje el az alábbi kérelmet a megfelelő indoklással.

Accommodation and deals Tropicarium in the near, Budapest (city) »

Sights arround (30 km)
Klauzál Gábor Művelődési Központ Budapest 0.1 km fare
Akácos Restaurant Budapest 0.1 km fare
Vojnovich-Huszár Villa Budapest 0.5 km fare
Minta Étterem Magy 0.8 km fare
Paprika Étterem Budapest 1.3 km fare
sights Budapest and surrounding »
events Budapest and surrounding (30 km)
KARTHAGO Budapest 6.6 km fare 2018-06-30 - 2018-06-30
Omega - Volt egyszer egy IFIPARK Budapest 7.9 km fare 2018-06-29 - 2018-06-29
Derby Fesztivál 2018. Budapest 12.3 km fare 2018-06-30 - 2018-06-30
Budapest and surrounding actual event »

About our site

700+ hotels, you can choose from 1000+ and 7000+ event are attractions that are continually updated. The hotels, motels and other accommodations best offers, promotions can find here. No booking fees!
A szállodák, panziók, egyéb szálláshelyek legjobb ajánlatait, akcióit találja meg nálunk. Nincs foglalási díj!
Green events Kupon akciók
Konferencia ajánlatkérés
Ajándékutalvány rendelés

Contact us

Our colleagues answer questions, assist in the hotel reservation.
E-mail | info@utazzitthon.hu
Tel.: +36-20-20-48008
Nyitvatartás: H-P: 8.00-18.00,
Price guarantee
Contact info
Colleagues
Contact info

Közösségi kapcsolat