Retespajta es Apartmanhaz, Neszmely Rétespajta és Apartmanház apartmnent

2544 Neszmely, Fő út 53-55 Térkép
Szálláshely +36 34 550-034
Back to Neszmely accommodation

Arrival
Stay
Departure
Adults
Children
Sum
 • 1 person
Egyedi ajánlatkérés
Retespajta es Apartmanhaz
Lehetőség szerinti elhelyezés

Lehetőség szerinti szobák és csomagajánlat

Köszönjük!

Kedves !

Köszönjük érdeklődését! Megkezdjük kérése feldolgozását. Hamarosan tájékoztatjuk Önt a lehetõségekrõl és küldjük ajánlatunkat.
Több esetben előfordul, hogy levelünk a promóciós mappába kerül, kérjük ellenőrizze ezt a mappát amennyiben ajánlatunk nem érkezik meg!
Érdeklõdése nem minõsül foglalásnak!

Iktatási azonosító:

Köszönettel és üdvözlettel:
Értékesítés

Köszönjük!

Kedves !

Köszönjük érdeklõdését! Megkezdjük kérése feldolgozását. Hamarosan tájékoztatjuk Önt a lehetõségekrõl és küldjük ajánlatunkat.
Több esetben előfordul, hogy levelünk a promóciós mappába kerül, kérjük ellenőrizze ezt a mappát amennyiben ajánlatunk nem érkezik meg!
Érdeklõdése nem minõsül foglalásnak!

Iktatási azonosító:

Köszönettel és üdvözlettel:
Értékesítés

Köszönjük!

Kedves !

Köszönjük foglalását! Megkezdjük kérése feldolgozását. Hamarosan tájékoztatjuk Önt.
Több esetben előfordul, hogy levelünk a promóciós mappába kerül, kérjük ellenőrizze ezt a mappát amennyiben ajánlatunk nem érkezik meg!
Iktatási azonosító:

Köszönettel és üdvözlettel:
Értékesítés


A 140/2020 (IV. 21.) kormányrendelet értelmében szálláshelyen történő tartózkodás esetén minden vendég mentesül az Idegenforgalmi Adó megfizetése alól 2020.12.31-ig.

The Danube, at the foot of the Gerecse Mountains fabulous, farmhouse-style apartments and rooms lined up, which welcomed its first guests with summer 2015! Quotation old times, when they meet todays expectations of accommodation offers comfort for those who are hiding in the noisy, hectic world need relaxation and actively spend a few days in a real rural setting.
Bővebben
Kiemelt Csomagok
 • package 1+ night : 6 700 Ft/ Person / night Room rate hot offer, No meals inculde.
  Érvényes: 2020-02-18 - 2020-12-23
Rooms tartalom megjelenítése

Standard Double Room For 1 Person

1 person in accommodation 1 room availble.
Nem található szoba leírás.

Double Standard

2 person ( +1 availble for person, 1 Extra bed on guard 1 baby-cot ) in accommodation 4 room availble.
Az egyik főépület emeletén helyezkednek el 2 - ágyas szobáink. 2 szobánként 1 közös fürdőszobával és toalettel felszereltek, közös mini-konyhával rendelkeznek.

Apartment For 10 People

10 person in accommodation 8 room availble.
Létesítményünk összes apartmanja külön bejárattal rendelkezik, 2 szintesek (alsó szint és emelet), külön fürdőszoba egységgel és toalettel felszereltek. Összes kapacitása 10 fő / apartman, melynek megosztása: alsó szinten 2 db emeletes ágy (4 fő), az emeleten 2 db emeletes ágy és 2 db szimpla ágy (6 fő).
Services

Retespajta es Apartmanhaz services

 • Guarded parking
 • Guarded court parking
 • Organization of programs
 • Bus parking

Baby and children services

 • Cots
 • Swaddle
 • Crib high chair

Sports and activity services

Egész és félnapos programkínálatunk Kemencés rétes, vagy kemencés lángos (langalló), vagy kifli készítés A program során a gyerekek belekóstolnak a kemencés ételek elkészítésének rejtelmeibe a gyúrástól kezdve a nyújtáson keresztül a sütésig. Az előkészületek után minden gyermek elkészíti a saját étel kreációját. Érdeklődés esetén a kemence fűtésében is segíthetnek! Kemencés pizza készítése A program során a gyerekek begyúrják a pizza tésztáját és elkészítik saját pizza szószukat. Miközben kel a tészta megismerkednek a konyha- és fűszerkertben lévő fűszerek, zöldségek formájával, ízével, illatával, hasznosítási lehetőségeivel. Ezt követően mindenki elkészíti és megsüti saját pizzáját. A kis séfek ebédre elfogyasztják saját ételüket. Vajköpülés, túró készítés A program alkalmával a gyerekek vajat köpülnek, melyet a program végén kemencében sült kenyérrel meg is kóstolnak. A nap folyamán megismerik a sajt és tejföl készítés folyamatát is, valamint megtekinthetik a tejfeldolgozás során használt régi berendezéseket. Csigacsavarás és leves-főzés A program alkalmával a gyermekek elkészíthetik saját levesbetétjüket hagyományos módon. Az elkészített csigatésztát a gyermekek hazavihetik. Közösen főzik saját gazdag levesüket chefünk útmutatásai szerint, amit egy játékos versengés követ: vakon, vagy kanál alakú fakanállal kell kísérletet tenniük leves evésre (tolerancia teszt – korlátozott képességgel rendelkező embertársaink mindennapi nehézségeinek megismerése céljából). További szabadon választható programok: v  Neszmélyi virtuskodás a Pajtában és a Duna parton, és további játékos versengések paraszti eszközökkel: Toldi próba, Kinizsi próba                    v  Kerékpáros ügyességi gyakorlatok saját kerékpárral, amennyiben kerékpárral érkeznek             v  Ping-pong asztal bérlése                                                       Várhegy, várrom – túra a természetben: Adrenalin túra! Bevállalná? Meredek domboldal, kaptatós rész, csúszás-mászás, kapaszkodás. A látvány, ami fogadja a  v  látogatókat  a hegytetőn, az lenyűgöző! A Duna látványa, a szigetek, a „túloldal” és az érintetlen természet                                                      v  Nagymama konyhája – Lekvár-főzés, vagy befőtt eltevés, vagy savanyúság készítés. Hagyományos eltevés fortélyainak, eszközeinek és hagyományainak megismerése. Ahogy nagyanyáink készítették! Az elkészített munkákat kis befőttes üvegekben a vendégek hazavihetik                                                                   Fakultatív programok Neszmélyen: v  Gőzhajók látogatása –A vendégek a Duna parton átsétálhatnak a Hajóskanzenbe, ahol megnézhetik a régi gőzős hajókat, melyekre fel is szállhatnak és megtekinthetik a hajón lévő kiállításokat.  v  Csokonai Lilla emlékszoba és sírhely. v  Dunaalmási lovarda  v  Neszmély látnivalóinak és környékének megtekintése. v  Méricske – mérési - és mérleg gyűjtemény Neszmélyen

Restaurant services

 • half board
 • Full board
 • Morning
 • wine Dinner
Other information

Other information

A létesítmény foglaltságától függően lehetőség van a szobák korábban történő elfoglalására, illetve a későbbi kijelentkezésre díj ellenében. A szállásdíjak nem tartalmazzák a büféreggelit, mely külön rendelhető díj ellenében. Igény esetén biztosítani tudjuk a teljes ellátást és félpanziót is.

Tourism tax

Tourism tax payable above age 18, rate: 450 Ft/ Person / night

Discount of children

 • 0 - 2 among ages 100 % discount
 • 2 - 7 among ages 70 % discount
 • 7 - 14 among ages 30 % discount

Parking options

Létesítményünk 14 férőhelyes belső parkolóval rendelkezik, melyet térítésmentesen biztosítunk, illetve további parkolási lehetőség áll a vendég rendelkezésére a létesítmény közvetlen közelében. Parkolási lehetőséget biztosítunk igény esetén autóbusz számára is.

How to reach

Nagyobb városok távolsága Neszmélytől Tata: 12 km Komárom: 18 km Esztergom: 34 km Győr: 59 km Budapest: 82 km Pozsony/Bratislava: 142 km Bécs/Wien: 197 km Autópályától való távolság (M1, Tata/Környe lejárótól) 17 km.

Retespajta es Apartmanhaz accepted payments

BEAUTIFUL card: A Retespajta es Apartmanhaz Szép OTP kártya accapted A Retespajta es Apartmanhaz Szép MKB kártya accapted A Retespajta es Apartmanhaz Szép K&H kártya accapted
Bankcards: Visa Mastercard Maestro

Cancellation and payment therems -  Rétespajta és Apartmanház Neszmély

Retespajta es Apartmanhaz Payment Theron
We can give exact information about the payment and cancellation obligations after selection of period / package.
sights arround (30 km)
Eden Camp Neszmely 0.7 km fare
Green Rooster Restaurant Neszmely 0.8 km fare
Hajóskanzen Neszmely Museum 0.8 km fare
sights Neszmely and Surroundings »
events Neszmely and Surroundings (30 km)
Masha és a medve Live Tatabanya 14 km fare 2020-10-04 - 2020-10-04
Mohácsi István: Francia rúdugrás Tatabanya 16.9 km fare 2020-10-01 - 2020-10-01
Mohácsi István: Francia rúdugrás Tatabanya 16.9 km fare 2020-09-30 - 2020-09-30
Neszmely and Surroundings actual event »

Kedvenc Akciók

package copy
2020-08-23 -tól 2022-01-08-ig
package
2020-12-23 -tól 2020-12-28-ig
package copy
2020-12-23 -tól 2021-01-03-ig
package
2020-09-03 -tól 2020-12-22-ig

About our site

700+ hotels, you can choose from 1000+ and 7000+ events are hurt attractions are continually updated. The Hotels, Motels and other accommodations best offers, promotions can find here. No booking fees!
You will find the hotels, motels and other accommodation best deals, promotions with us. No booking fees!
Green events Kupon akciók
Konferencia ajánlatkérés
Ajándékutalvány rendelés

Contact us


Community connections

Utazzitthon.hu Ltd. All rights reserved. 2004-2020